top of page

Over ons

Wij Zijn van overtuigd dat gezonde individu kan gezonde maatschappij vormen, daarvoor vinden wij van groot belang dat ieder ziel een niveau van balans, vrede, schoonheid en lie​fee in zich breikt. Dan pas kan een gezonde positieve integratie zich ontwikkelen waarbij verschillende etnische bolkeren vreedzaam en constructief kunnen naast en met elkaar samenwonen.

Onze spirituele denkwijze heeft een theoretische educatieve programma die samen gaat met een praktische innerlijke onderwijs als volgende;

 

We believe we can change the world.

Theorie van schoonheid

"Ik maak Kunst"

Het erfgoed van wijsheid "Perzische Mystiek" heeft altijd al een kunstzinnige mannier gevonden om zich te manifesteren. Van de oudheid werd naast muziek die een universele taal is, poëzie gebruikt om zeer delegaat en symbolische wijsheid principes te overbrengen. vandaar een groot deel van onze activiteiten zijn gebaseerd op geven van workshops en het organiseren van cursussen zoals hetverder in deze website is vermeld. 

Our Mission

Schoonheid in de praktijk

"Ik ben Kunst"

De kern van gnostisch wijsheid ligt niet om het lezen over liefde en schoonheid maat dat worden. Dat betekent in praktijk brengen van al poëtische hoog gewaardeerde idealen. Het is een voyage van "onszelf naar onszelf" om diep verborgen goddelijke kwaliteiten in onze harte te ontdekken. kennis maken met Dieverse divan attribuut en in onszelf zou eenheid en vrede veroorzaken. Pas dan is sprake van vrijheid. Vrij van innerlijk duisternis. 

Meer info over onze activiteiten

bottom of page